billiga fotbollströjor World Cup 2018

ساخت وبلاگ

Även om Alabas kontrakt med Baye München löpte ut valde han inte att fortsätta skriva med Baye München. Fans är ledsna över att han ska ta av sig Baye München-billiga fotbollströjor. Alaba valde inte att fortsätta att skriva, då kommer Baye München att leta efter en ersättare för Alaba, och den här spelaren är Dayot Upamecano. Han betraktas som Alabas efterträdare.

Uppenbarligen kan Baye München inte behålla människor, och signering är absolut nödvändigt för Baye München. Rasen Ballsport Leipzig e. V. gjorde ett bra jobb förra säsongen. Dayot Upamecano, som den främsta defensiva spelaren, är hans prestanda uppenbar för alla. Det är därför Baye München vill skriva Dayot Upamecano. Fans hoppas också att han kan bära FC Baye München tröja. Men om Baye München vill underteckna Dayot Upamecano i framtiden kommer Baye München att behöva överväga att betala likvidation, vilket förväntas uppgå till mellan 40 miljoner och 45 miljoner.

Dayot Upamecano är stark och skicklig. Om Baye München vill underteckna Dayot Upamecano, måste han överväga sina likviderade skador. Är Baye München villig att betala pengaa? Vi väntar och ser.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : fotbollsmall fotbollsmall بازدید : 314 تاريخ : پنجشنبه 9 بهمن 1399 ساعت: 13:12

خبرنامه